Invitation Cover

Më 10 Shkurt 2017 kujtojmë 100 vjetorin e lindjes së Musine Kokalarit. Biblioteka Kombëtare në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës përkujton Musine Kokalarin përmes eventit  “Musine Kokalari, vetëdija e shkrimit dhe e qëndresës”.
BKSH, Salla shkencore, 10 Shkurt 2017, ora 10:00