Antropologia Laura Faranda ka publikuar artikullin me titull “Musine Kokalari e il silenzio svelato” në revistën akademike “Dialioghi Mediterranei” të Institutit Euroarab të Mazara del Vallo. Ky artikull përmbledh dhe analizon diskutimet e bëra gjatë ditës së studimit dedikuar Musine Kokalarit në Universitetin e Sapiencës në Romë më 4 Dhjetor 2017. Artikullin mund ta lexoni më poshtë ose duke klikuar në linkun në fund të këtij postimi.

Laura Faranda - Musine Kokalari e il silenzio svelato pdf

Artikulli origjinal: http://www.istitutoeuroarabo.it/DM/musine-kokalari-e-il-silenzio-svelato-4/