Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Musine Kokalarit dhe në nder të luftës së saj per democracinë dhe empancipimin e shoqërisë Shqiptare, Bashkia Tiranë pagezoi Librarine Nr 9 në Tiranë me emrin “Musine Kokalari”. Të pranishëm në këtë event ishin kryetari i bashkisë Tiranë Z. Erion Veliaj, Ministrja e Kulturës Znj. Mirela Kumbaro dhe dy anëtarë të Autoritetit të Hapjes së Dosjeve. Z. Veliaj dhe Znj. Kumbaro theksuan rëndësinë e punës dhe rolit të Musine Kokalarit në letërsi, politikë dhe të gjithë shoqërinë Shqiptare.

Fotot e marra nga faqja e Bashkisë Tiranë dhe faqja në Facebook e Ministres së Arsimit Znj. Mirela Kumbaro

http://www.tirana.al/biblioteka-nr-9-ne-tirane-merr-emrin-e-musine-kokalarit/

https://www.facebook.com/mirela.kumbaro