“Una Musa Albanese Alla Sapienza”

Facoltà di Lettere e Filosofia – Dipartimento di Storia Culture Religioni Città universitaria – Palazzo del Rettorato – Aula degli Organi Collegiali Lunedì 4 dicembre 2017, 10:00

Universiteti Sapienza në Romë organizon ditë studimi në nder të Musine Kokalarit. Ky event mbledh akademikë, lektorë, shkrimtarë dhe kërkues nga Italia and Shqipëria për të bashkëbiseduar dhe përkujtuar punën dhe jetën e Musine Kokalarit. Ju lutemi klikoni tek Programi më poshtë që të gjeni bashkëngjitur  dy faqet me programin e detajuar për këtë event.

Programi