Më 11 Prill, si pjesë e Javës së Bibliotekës, Biblioteka Kombëtare e Kosovës organizoi eventin me temë “E drejta e autorit dhe Biblioteka” pjesë e së cilës ishte edhe Konferenca Shkencore dhe Ekxpozita “Musine Kokalari vetëdija e shkrimit dhe e qëndresës” organizuar në bashkëpunim edhe me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë.

  • Rruga Musine Kokalari në Prishtinë

  • Biblioteka Kombëtare e Kosovës

  • Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa