Jeni të mirëpritur në prezantimin e librit të Musine Kokalarit “Jeta ime universitare. Kujtime të një shkrimtareje Shqiptare në Romën fashiste (1937-1941)”  në Panairin e Librit në Milano

Detajet e këtij eventi si më poshtë:

Kohë Librash- Panairi i Botimeve në Itali

19-23 Prill 2017 Panairi ne Milano-Rho

E Premte 21 Prill, Stenda APE (Kabina 4, N24/O23)

Ora 14:00, D- Disidenca. Musine Kokalari- Vetëdija e shkrimit dhe e qëndresës.

Mimoza Hysa, Drejtore e Departamentit të Librit në Ministrinë e Kulturës së Shqipërise, dialogon me:

Mauro Geraci, kurator i vëllimit: Musine Kokalari, “Jeta ime universitare. Kujtime të një shkrimtareje Shqiptare në Romën fashiste (1937-1941)”

Ardian Ndreca, Lektor Pontificia Università  Urbaniana në Romë

Organizatorë:

Ministria e Kulturës së Shqipërise

Biblioteka Kombëtare e Shqipërise

Ambasada e Republikës së Shqipërise ne Itali

Fondacioni “Gramsci”

Salento Books – Botimet Besa