Sot më 12 Shator, 2017 në Muzeun Kombëtar të Shkencave dhe Mediave në Bradford çelet ekspozita mbi Musine Kokalarin. Kjo ekspozitë e organizuar nga Dr. Agata Fijalkowski në bashkëpunim me Institutin Musine Kokalari do të qëndrojë hapur deri më 5 Tetor, 2017. Për më shumë detaje mbi këtë event ndiqni linkun e mëposhtëm.

https://www.scienceandmediamuseum.org.uk/whats-on/unsung-hero-musine-kokalari-1917-1983

Copyright: The National Science and Media Museum, Bradford